Hoe kan ik contacten exporteren uit Webmail?

De contacten in uw webmail worden bewaard in het vCard bestandsformaat. Dat is hetzelfde formaat als gebruikt wordt in uw Android smartphone, uw iPhone, de Contacts app in uw Mac computer, en andere apps en toestellen.

Dit artikel toont u hoe u uw contacten in het .vc format kunt exporteren vanuit uw webmail zodat u ze elders kunt importeren.

1. Log in op uw Webmail

Webmail login

2. Klik bovenaan links op Contacten

Contacts

3. Selecteer de contacten die u wil exporteren. Wil u ze allemaal exporteren, dan kan u die selecteren via het paneel bovenaan: klik op 'Meer' >>'Alles selecteren'. U kunt echter ook enkel bepaalde contacten selecteren, door de vaktjes voor de naam van het contact aan te vinken.

Selected

Selected

4. Bent u klaar met de selectie, klik dan op de knop Exporteren bovenaan.

Export

Uw .vcf bestand zal automatisch gedownload worden.

Klik hier voor instructies om uw contacten te importeren in Webmail