Hoe kan ik contacten importeren in Webmail?

De contacten in uw webmail worden bewaard in het vCard bestandsformaat. Dat is hetzelfde formaat als gebruikt wordt in uw Android smartphone, uw iPhone, de Contacts app in uw Mac computer, en andere apps en toestellen.

Dit artikel toont u hoe u contacten in het .vcf bestandsformaat vanop een andere plaats kunt importeren in uw Webmail.

1. Log in op uw Webmail

Webmail login

2. Bovenaan links klikt u op Contacten

Contacts

3. Bovenaan klikt u op de knop 'Importeren', en bladert u op uw computer naar het .vcf bestand dat u wil importeren.

Import

Klik hier voor instructies om contacten te exporteren vanuit uw Webmail