Hoe kan ik contactpersonen importeren in mijn Beta Webmail?

De contacten in uw webmail worden bewaard in het vCard bestandsformaat. Dat is hetzelfde formaat als gebruikt wordt in uw Android smartphone, uw iPhone, de Contacts app in uw Mac computer, en andere apps en toestellen.

Dit artikel toont u hoe u contacten in het vcf formaat van elders kunt importeren naar uw Beta Webmail.

1. Log in op uw Beta Webmail

Beta login

2. Klik bovenaan recht op Contactpersonen

Contacts

3. Vervolgens klikt u bovenaan links op de knop 'Importeren'

Import

4. Klik op de knop Bestanden kiezen, waarna u op uw computer bladert naar het .vcf bestand dat u wenst te importeren

Choose Files

5. LET OP! Wees voorzichtig met de optie 'Vervang het complete adresboek'. Dit kan immers niet ongedaan gemaakt worden.

Replace the entire address book

6. Bent u klaar, klik dan op de 'Importeren' knop onderaan.

Import

Klik hier voor instructies om uw contacten te exporteren uit Beta Webmail