Hoe kan ik een CMS-installatie gebruiken? De 1-CLICK Installer

Hoe kan ik een CMS-installatie gebruiken? De 1-CLICK Installer

OPGELET!

1. U moet echt voorzichtig zijn wanneer u overweegt om de 1-click installatie te gebruiken, want de one-click CMS-installatie zal alle bestaande bestanden in de geselecteerde map overschrijven.

2. Let heel goed op dat u een geldig e-mail adres invult. Dat is immers de enige manier om uw wacht woord terug te halen wanneer u het verloren bent. Uw wachtwoord en gebruikersnaam worden immers niet opgeslagen in uw controlepaneel.

U kunt de 'CMS installatie' oplossing gebruiken om elk van de door ons ondersteunde CMS in te stellen. Volg hiervoor deze stappen:

1. Log in op uw My.Easyhost.be en ga naar 'Mijn producten' >> 'Web hosting'

Web hosting

2. Zoek de host waarvoor u uw CMS wil installeren en klik op 'Hosting details'

Hosting details

3. In het menu in de zijbalk bladert u naar onderaan 'CMS installatie' en klikt u daarop

CMS installatie

4. Vul de volgende elementen in het formulier in:

1. Site (host)

2. CMS

3. CMS Versie

4. CMS Taal

5. CMS Login (Admin gebruikersnaam)

6. CMS Wachtwoord + wachtwoord verificatie

7. CMS E-mail - de officiële e-mail voor de installatie

8. CMS Titel van de website

9. Optie voor nieuwe database

10. Naam nieuwe database

11. Wachtwoord nieuwe database + verificatie van het wachtwoord

Form

5. Klik op 'Installeer' en wacht enkele minuten tot het CMS geïnstalleerd is.

Installeer

Keyword: Wordpress installeren Joomla installeren Drupal installeren Magento installeren