Hoe kan ik een contact toevoegen?

Uw contacten zullen informatie ontvangen over uw actieve en aanbevolen diensten, en zullen tickets naar onze helpdesk kunnen openen. Om uw contacten te beheren volgt u deze stappen:

1. Log in op uw My.Easyhost.be hosting controlepaneel (https://my.easyhost.be/nl).

2. Ga naar het horizontaal menu bovenaan. Klik op 'Instellingen'.

Instellingen

3. Klik vervolgens op 'Klantgegevens'. U krijgt uw overzicht te zien.

Klantgegevens

4. Aan de linkerzijde van het scherm gaat u naar 'Contacten'.

Contacten

5. Om onderaan de lijst met bestaande contacten een nieuw contact toe te voegen, klikt u op 'Contact toevoegen'.

6. Vul de details in van het contact, de voorkeurstaal en klik op 'Contact toevoegen'.

Contact toevoegen

7. Als het goed is ziet u nu de bevestiging: 'Contact werd toegevoegd'.