Hoe kan ik een e-mail verzenden vanuit een ander verzendadres in Beta Webmail

Hoe kan ik een e-mail verzenden vanuit een ander verzendadres in Beta Webmail

Beta Webmail biedt u de optie om een mail te verzenden vanuit een ander afzendadres dan de login voor uw mailbox, en dat via de 'Identiteiten'.

1. Log in op uw Beta Webmail.

Login

2. Klik op 'Instellingen' bovenaan rechts.

Settings

3. Links ziet u nu het menu Instellingen. Klik op 'Identiteiten'.

Identities

4. U ziet de reeds aangemaakte identiteiten. Wil u een nieuwe identiteit aanmaken, klik dan op '+' onderaan de pagina.

Plus

5. U kunt nu een ander e-mail adres toevoegen van waaruit u mails kan verzenden zonder uit uw Beta Webmail uit te loggen. Vul de velden in met uw schermnaam en e-mailadres. Deze identiteit kunt u later gebruiken om mails te verzenden. Bent u klaar met de aanmaak van uw Nieuwe identiteit, klik dan op 'Opslaan'.

New identity

6. Links ziet u nu alle identiteiten die u aangemaakt hebt.

All identities

7. Om de functie van de identiteiten uit te testen, gaat u terug naar uw mail, door op 'Mail' rechts bovenaan te klikken.

All identities

8. Klik op 'Opstellen' links bovenaan de pagina.

Compose

9. Kies uit het uitklapmenu het e-mailadres waarmee u een mail wil verzenden. Het antwoord op die mail zal u ontvangen op het e-mailadres vanwaar u de mail verzonden hebt.

Choose identity