Hoe kan ik een ftp gebruiker aanmaken?

U kan makkelijk uw bestanden beheren via FTP. Om een account aan te maken, volg onderstaande stappen:

1. Log in op uw My.Easyhost.be hosting controlepaneel (https://my.easyhost.be/nl).

Controle paneel

2. Bovenaan gaat u naar 'Mijn Producten' > 'Webhosting'.

Web hosting

3. In de tabel ziet u nu uw hosts. Klik op 'Hosting details' voor de host die u wil beheren.

Details

4. Klik op 'FTP gebruikers'.

FTP users

5. Dit opent een lijst met beschikbare FTP accounts. Hebt u nog geen enkele FTP account, ga dan naar uw standaard FTP extensie onderaan (bijvoorbeeld: _ _ _ _ _@domeinnaam.tld) en vul daar in de blanco ruimte een gebruikersnaam in (bijvoorbeeld: example@domeinnaam.tld). Klik op '+ Gebruiker toevoegen'.

Add user

6. Vul het formulier in en klik op 'FTP gebruiker toevoegen'.

Add FTP user form

7. Als het goed is dan verschijnen nu uw nieuwe FTP accounts.

Account details