Hoe kan ik het FTP wachtwoord wijzigen?

U kunt het FTP wachtwoord wijzigen door onderstaande instructies te volgen:

1. Log in op uw My.Easyhost.be hosting controlepaneel (https://my.easyhost.be/nl).

Controle paneel

2. Ga bovenaan naar 'Mijn Producten' > 'Webhosting'.

Web hosting

3. In de lijst ziet u uw hosts. Klik op 'Hosting details' bij de host waarvoor u het wachtwoord moet wijzigen.

Hosting details

4. Klik op 'FTP gebruikers'.

FTP gebruikers

5. Klik rechts op 'Wijzig'.

Verander FTP gebruiker

6. Ziet u de wachtwoord velden niet, vink dan het vakje aan naast 'Wachtwoord wijzigen'; zij zullen nu verschijnen.

Paswoord

7. Vul het nieuwe wachtwoord in en herhaal het.

8. Klik onderaan op 'FTP gebruiker aanpassen'.

9. Als het goed is ziet u nu de boodschap: De FTP gebruiker is succesvol aangepast.