Hoe kan ik met templates werken? (Registrant templates & Name server templates)

Hoe kan ik met templates werken? (Registrant templates & Name server templates)

Templates of sjablonen zijn vooraf vastgelegde stukken informatie die u meerdere keren kunt herbruiken. Bij Easyhost kunt u name servers en de contact informatie voor domeinnamen vooraf vastleggen die u dan kunt gebruiken wanneer u nieuwe domeinnamen registreert.

Hoe kan ik een registrant template aanmaken?

1. Log in op uw My.Easyhost.be en ga naar 'Instellingen' >> 'Templates'

Templates

2. Wissel in de zijbalk naar de rubriek 'Registrant templates'

Registrant templates

3. Klik onderaan de lijst op de knop '+Template toevoegen'

+ Add a template

1. Om een template aan te maken op basis van de contactgegevens van een domeinnaam die reeds in deze account staat, vinkt u de optie 'Neem de registrant gegevens over van een domeinnaam die ik reeds bezit'. Begin de domeinnaam in te typen in het volgende veld en selecteer hem uit het uitklapmenu. De contactgegevens zullen automatisch in de volgende velden ingevuld worden.

Reuse

4. Vul de rest van de tekstvelden in zoals gevraagd in het formulier

Form

5. Om hiervan het standaard template te maken, vindt u de optie aan 'Deze template instellen als standaard template voor toekomstige domeinnaam registraties'

Set this template

6. Klik op 'Registrant template toevoegen'.

Add

Hoe kan ik een name server template aanmaken?

1. Log in op uw My.Easyhost.be en ga naar 'instellingen' >> 'Templates'

Templates

2. Wissel in de zijbalk naar de rubriek 'Name server templates'

Name server templates

3. Onderaan de lijst klikt u op de knop '+Template toevoegen'

+ Add a template

4. Vul het label van het template en de name servers in

Fill

5. Indien u dit uw standard template wil maken, vinkt u de optie aan 'Deze template instellen als standaard template voor toekomstige domeinnaam registraties'

default

6. Klik op 'Name server template toevoegen'

Add

Hoe kan ik templates gebruiken voor de registratie van een domeinnaam?

1. Log in op uw My.Easyhost.be en ga naar "Mijn producten' >> 'Domeinnamen'

2. Onderaan de lijst klikt u op '+registreer een nieuwe domeinnaam' en volg de instructies

3. Bij stap 1. kan u controleren of de domeinnaam beschikbaar is, en een template aanmaken voor registrant en name server.