Hoe kan ik mijn diensten opzeggen?

Wij zouden u echt niet graag zien vertrekken. Hebt u problemen met de diensten die u van ons afneemt, contacteer ons dan en vertel ons wat het probleem is. Meestal zullen wij u kunnen helpen.

Wenst u alsnog een dienst op te zeggen, dan doet u dit als volgt:

1. Wij hebben een Cancellation page waar u kunt inloggen met uw gegevens en uw verzoek kunt indienen. Als het product dat u wil opzeggen een domeinnaam is, en de vervaldag van uw abonnement nog ver in de toekomst ligt, dan kunt u gewoon naar de afdeling 'Domeinen' gaan in uw Control Panel. Daar kunt u de automatische vernieuwing uitschakelen via een schuifknop.

Login

2. Hier ziet u het opzegformulier. Uw klant-ID is al automatisch ingevuld.

Cancellation

3. In het tweede veld duidt u aan welk product u wil opzeggen. Bij 'Reden voor opzegging' kiest u uit het uitklapmenu de optie die voor u het meest accuraat is.

Dropdown

4. Klik op 'VERZENDEN''

Send