Hoe kan ik mijn site uploaden (via FTP)? (Plesk)

1. Om in te loggen op je hosting controlepaneel ga je naar Mijn Producten >> Webhosting >> Hosting beheer.

Mijn Producten Webhosting

2. Vul je hosting gebruikersnaam en wachtwoord in.

Plesk

3. Heb je niet het uitgebreide menu, dan kan je dit openen via Show More / Meer tonen.

Show More

4. Ga naar FTP Access. Hier kan je je FTP accounts zien.

FTP Access

FTP accounts

5. Om via een FTP client verbinding te leggen met je hosting, gebruik je volgende details:

1. De FTP host is het IP adres van jouw account. Dat kan je kopiëren vanuit de adresbalk.
    2. De gebruikersnaam kan je zien in de FTP Accounts lijst, in de kolom Name / Naam.
    3. Het wachtwoord is het wachtwoord van je Plesk controlepaneel.
    4. De poort is 21.
  6. Om je website te uploaden moet je de /httpdocs map gebruiken.