How kan ik mijn contacten exporteren uit mijn Beta Webmail?

De contacten in uw webmail worden bewaard in het vCard bestandsformaat. Dat is hetzelfde formaat als gebruikt wordt in uw Android smartphone, uw iPhone, de Contacts app in uw Mac computer, en andere apps en toestellen.

Dit artikel toont u hoe u uw contacten in het .vcf format kunt exporteren vanuit uw webmail zodat u ze elders kunt importeren.

1. Log in op uw Beta Webmail

Beta login

2. Klik bovenaan recht op Contactpersonen

Contacts

3. Selecteer de contacten die u exporteren wil. Wil u slechts enkele contacten exporteren, houd dan de CTRL-toets of de CMD-toets ingedrukt op uw klavier tot u alle gewenste contacten geselecteerd hebt.

Selected

4. Bovenaan links klikt u op het uitklappijltje naast de Export knop. Wil u enkel een aantal contacten exporteren, kies hier nu 'Exporteer geselecteerde adressen'. Wil u alle contacten exporteren, kies dan 'Alles exporteren'.

Export

Uw .vcf bestanden zullen automatisch gedownload worden.

Klik hier voor instructies om uw contacten te importeren in Beta Webmail