Waar kan ik de instellingen van mijn controlepaneel wijzigen?

Waar kan ik de instellingen van mijn controlepaneel wijzigen?

U kunt de algemene instellingen van uw controlepaneel aanpassen om het uitzicht ervan te wijzigen.

Om het menu op te roepen, volgt u deze stappen:

1. Log in op uw My.Easyhost.be hosting controlepaneel (https://my.easyhost.be/nl).

2. Ga naar het horizontale menu bovenaan. Klik op 'Instellingen'.

Instellingen

3. Kies de rubriek met de gewenste instellingen. Voor de instellingen van het controlepaneel klikt u op 'Algemene Instellingen'.

4. Hier kunt u het volgende wijzigen:

1. Het aantal rijen in tabellen.

2. Instellingen voor de introducties.

3. Instellingen voor het ontvangen van facturen.

Algemene Instellingen

5. Wijzig de instellingen, en zodra de zandloper verschijnt kunt u de pagina verlaten - er is geen bevestiging nodig.