Wat is de Afbeelding widget? Hoe gebruik ik deze?

Een afbeelding toevoegen

Uit het widget menu links kiest u Gewoon. Klik en versleep de Afbeelding widget naar uw template. U zal meteen het standaard afbeeldingkader zien verschijnen.

Klik en versleep Het standaard afbeeldingkader

Een effect aan de afbeelding geven

1. Beweeg de cursor boven de afbeelding. De woorden 'Afbeelding Bewerken' zullen verschijnen. Klik erop.

Afbeelding Bewerken

2. Met 'Effecten' kiest u wat er gebeurt wanneer u de cursor over de afbeelding beweegt - op de uiteindelijke versie van de website wel te verstaan.

Effecten

3. Met 'Uitlijnen' positioneert u de afbeelding.

Uitlijnen

4. Met 'Link' kunt u uw afbeelding laten verwijzen naar een website, een pagina op uw site, of naar een mail.

Link

5. Met 'Tekst' voegt u 'Titel', 'Alt' tekst in (zeer belangrijk voor de SEO) en de 'Beschrijving'.

Tekst

Een afbeelding wijzigen

1. Klik op 'Afbeelding Bewerken' om de editor te openen.

2. Klik op 'Wijzig afbeelding'

Wijzig afbeelding

3. Selecteer een afbeelding uit de bibliotheek met bestanden

Bibliotheek met bestanden

4. Klik op 'Verzenden'

5. Klik op 'Toepassen'

6. Klik op 'Sluiten'