Wat is de Easyhost standaard DNS?

Dit artikel zal u vertellen wat de standard DNS is voor Easyhost. U kunt enkel uw domeinnaam koppelen aan de Easyhost hosting indien u de correcte DNS hebt. Hou het volgende in het achterhoofd, vooraleer u begint:

1. Uw DNS wordt enkel beheerd door de entiteit waarnaar uw nameservers verwijzen. En uw nameservers worden toegewezen door de registrar van de domeinnaam. Klik hier daarom voor meer informatie Waarnaar verwijst mijn domeinnaam?

2. Na een wijziging in de DNS volgt er een periode om de wijziging te laten doordringen, en in die periode kan een DNS-check verkeerde waarden teruggeven. De distributietijd bedraagt meestal 1 uur, maar kan oplopen tot 4. De distributietijd van nameservers kan tot 24u bedragen, soms zelfs tot 36u

3. Indien er enkel een domeinnaam aangekocht werd bij Easyhost, dan zal het A-record verwijzen naar de standaard Parked (geparkeerde) pagina. Koopt u later ook hosting, dan is het A-record nog deze pagina en wordt het niet automatisch gewijzigd.

Wat is het correct A-record voor een domeinnaam gehost bij Easyhost?

Gewone hosting:

U kunt het correcte IP-adres vinden in uw hosting overzicht

1. Open Mijn Producten >> Web Hosting

2. Ga naar de gewenste domeinnaam en klik op Hosting Details

3. Kopieer het 'IP-adres" en vul dit in als uw A-record

Performance hosting met Varnish:

U kunt het Varnish IP vinden in uw hosting overzicht

1. Open Mijn Producten >> Web Hosting

2. Ga naar de gewenste domeinnaam en klik op Hosting Details

3. Kopieer de 'Varnish IP’ en vul die in als uw A-record

Sitebuilder:

U moet het IP-adres van de Sitebuilder gebruiken:

178.208.47.167

Wat is het correcte CNAME-record voor een domeinnaam gehost bij Easyhost?

Voor Basis e-mail:

Vul 1 CNAME-record in voor uw mail.host, om te verwijzen naar pop3.mailprotect.be. Uw record zou deze vorm moeten hebben:

mail.mijndomein.be CNAME pop3.mailprotect.be

Voor Exchange e-mail:

Vul 1 CNAME-record in voor uw autodiscover.host om te verwijzen naar autodiscoverredirect.powermail.be. Uw record zou deze vorm moeten hebben:

autodiscover.mijndomein.be CNAME autodiscoverredirect.powermail.be

Wat is het correcte MX-record voor een domeinnaam gehost bij Easyhost?

De standaard MX records voor Easyhost zijn:

mx.mailprotect.be, priority 10

mx.backup.mailprotect.be, priority 50

Autodiscover configuratie voor Basic Mail

Onderstaande records zijn staan uw e-mail programma toe om de e-mail accounts automatisch te configureren. U dient deze dus ook toe te voegen indien u gebruik maakt van het Basic Mail platform voor uw domein.

CNAME records:

autodiscover.$domeinnaam CNAME autodiscover.mailprotect.be autoconfig.$domeinnaam CNAME autoconfig.mailprotect.be

Nadat u uw CNAME records geconfigureerd hebt, zou uw lijst er ongeveer zo moeten uitzien:

SRV records:

_autodiscover._tcp.$domeinnaam SRV 1 1 443 autodiscover-s.mailprotect.be _pop3s._tcp.$domeinnaam SRV 10 1 995 pop.mailprotect.be _imaps._tcp.$domeinnaam SRV 1 1 993 imap.mailprotect.be _submission._tcp.$domeinnaam SRV 1 1 587 smtp-auth.mailprotect.be

Nadat u uw SRV records geconfigureerd hebt, zou uw lijst er ongeveer zo moeten uitzien: