Wat is een cloaked webforward? Hoe kan ik het aanmaken / wijzigen?

Wat is een cloaked webforward? Hoe kan ik het aanmaken / wijzigen?

Een webforwarding zal uw domeinnaam of subdomein doorverwijzen naar een andere site. De forwarding kan rechtstreeks of cloaked (gemaskeerd) zijn. Als de forwarding cloaked is, dan zal de URL in het adres niet veranderen na de forward. De site van de bestemming zal in een frame getoond worden.

Om een cloaked webforwarding aan te maken volgt u deze stappen:

1. Log in op uw My.Easyhost.be hosting controlepaneel (https://my.easyhost.be/nl).

2. Kies bovenaan 'Mijn Producten' > 'DNS & Forwarding beheer'.

Mijn Producten DNS & Forwarding beheer

3. Klik op de 'FWD' knop of volg 'DNS & Forwarding' > 'Webforwarding'.

Forwarding

4. Om uw huidige cloaked webforward instellingen te wijzigen:

1. Klik op 'Wijzig'.

2. Wijzig de de bestemming.

Wijzig bestemming

3. Klik op '+ Opslaan'.

Opgeslaan

5. Om een cloaked webforward toe te voegen:

1. Vul de naam van het subdomein in het linker tekstveld in. Indien u een forward wil aanmaken naar de domeinnaam zelf, laat dan het linker tekstveld leeg.

2. In het rechter tekstveld vult u de URL van de bestemming in, bijvoorbeeld: http://ninefortwo.be/

1. Tip: u mag geen actief A-record hebben voor dat domein of subdomein. Hebt u dat wel, wis het en ga verder.
    3. Vink het vakje onder Cloaked aan.

Voeg bestemming toe

4. Klik op '+ Toevoegen'. Het record zal meteen verschijnen.